Contest Review Lynk.my Hadiah RM4000

Contest Review Lynk.my Malaysia Url Shortener 2015 Hadiah RM4000. Dibawah merupakan penerangan secara ringkas tentang lynk.my. Sila baca sampai habis. Ini bagi membolehkan anda menjana pendapatan sampingan menerusi akaun-akaun medium sosial yang anda miliki seperti facebook, blogspot, tweeter, istagram, wordpress dan lain-lain lagi.

Cara Join Daftar Lynk Url Shortener
Malaysia URL Shortener

Pengenalan Lynk.My

1, Lynk.my dibangunkan anak tempatan, Malaysia

2, Menyediakan servis memendekkan url/link secara percuma seperti bit.ly, goo.gl dan lain-lain

Contoh :

Sebelum Url Dipendekkan

>> http://newpanas.blogspot.my/2015/10/contest-review-lynkmy-hadiah-rm4000.html

Selepas Url dipendekkan

>> http://lynk.my/MYT

* Sila klik pada kedua-dua url yang disediakan diatas untuk anda lebih memahami.

Keuntungan Menggunakan Lynk.My Malaysia Url Shortener

1. Pendaftaran adalah percuma

2. Dapat Buat Duit Sampingan melalui link yang telah dipendekkan menggunakan lynk dan dikongsikan melalui mana-mana medium media sosial milik anda seperti facebook, tweeter, blogspot dan lain-lain.

3. Tidak memerlukan sebarang modal dan tiada risiko kerugian kerana semuanya percuma. Hanya syarikat Lynk yang akan membuat bayaran kepada anda.

4. Menyediakan Bonus kepada Ahli ( rujuk gambar dibawah )

5. Anda buat anda dapat.

Bayaran Bonus Kepada Lynkers


Cara Bayaran Lynk Dot My

Senarai bank yang telah menjalinkan kerjasama dengan syarikat lynk.my untuk memproses pembayaran kepada ahli berdaftar adalah seperti berikut :

1. Maybank
2. Bank Simpanan Nasional
3. Bank Rakyat
4. Cimb Bank

Tempoh Proses Bayaran Kepada Lynkers

Bayaran  akan dibuat selepas 2 minggu  tuntutan bayaran ( Withdraw Process ) dibuat oleh ahli.

Bukti Pembayaran Lynk.my

Dibawah merupakan bukti pembayaran yang telah dibuat oleh pihak lynk kepada ahli yang berdaftar dan juga komen-komen mereka yang telah menerima bayaran serta bonus dari lynk.my.



Lynk.My Bukti Bayaran
Bukti Bayaran Dari Lynk.my


Review LynkMy Url Shortener
Review Lynk dot my 

Tutorial Cara Join Lynk.my

1,  Sila layari atau klik http://lynk.my/register.html
2.  Klik Join Now

Jom Jana Wang Dengan LynkMy
Cara Join LynkdotMy


3.  Isikan tempat kosong (pastikan email yang didaftarkan adalah aktif untuk "confirmation" nanti )
4. Klik Pada "I Want To Join Lynk!"
5. Masuk atau "log in" ke email anda untuk mengaktifkan pendaftaran anda dengan klik pada pautan yang dihantar oleh pihak lynk ke email anda.

Anda sekarang sudah selesai membuat pendaftaran menjadi ahli lynk dan layak menerima bayaran dan bonus dari pihak lynk. Selamat menjana pendapatan.

Tambahan :

Kepada yang telah berdaftar dan berminat untuk sertai peraduan yang sedang dianjurkan oleh pihak Lynk-my bagi memenangi hadiah terkumpul sebanyak RM4000. Sila klik pada pautan  yang disediakan dibawah  untuk syarat-syarat dan cara menyertai Contest Review LynkMy 2015 :

>> Syarat- dan Cara Menyertai Contest Review Lynkmy

>> Klik Sini Untuk Mengundi Blog Ini Dalam Contest Lynk 2015

Kategori Yang Dipertandingkan Dan Hadiah Yang Akan Diterima Pemenang

1. TOP lynkUNDI


 Johan RM500
Naib Johan - RM300
Tempat Ketiga - RM100


2. TOP SEO


Johan - RM500
Naib Johan - RM300
Tempat Ketiga - RM100


3.TOP CREATIVE


Johan - RM1000
Naib Johan - RM500
Tempat Ketiga - RM200

*Semua hadiah akan dimasukkan menerusi akaun bank yang telah didaftarkan pemenang.
*50 penyertaan terawal bakal menerima gadget khas sumbangan pihak penaja.

Peserta Yang Sudah Menyertai :
  1. hasrulhassandotcom
  2. kenny977blogspot
  3. syafierayamindotcom
  4. cikpinzdotcom
  5. abdfatahdotcom
  6. happysusdotcom
  7. wikicaradotcom
  8. mawarberduri4147blogspot
  9. blogafzaiafandidotnet
  10. bloggerlelakidotcom
  11. perniagaaninternethqdotcom
  12. wawaabdulhadiblogspot
  13. Teamkuryu

21 Responses to "Contest Review Lynk.my Hadiah RM4000"

  1. Semoga berjaya. Saya pun join juga. Hehe.
    http://www.sufferedge.my/2015/10/contest-review-lynkmy-2015.html

    ReplyDelete
  2. Good luck ya :).. menarik Contest Review Lynk.my 2015 ni

    ReplyDelete
  3. Salam perkenalan tuan. Tahniah atas penyertaan. Post yang menarik. Mudah-mudahan bakal memenangi hadiah yang ditawarkan.http://lynk.my/xCC

    ReplyDelete
  4. good luck.. dari contest review lynk.my 2015 jugak...

    ReplyDelete
  5. contest yang menarik
    moga berjaya...

    jom jenguk sini pulak: http://www.anakulucheka.com/contest-review-lynk-my-2015/

    ReplyDelete
  6. Semoga berjaya dengan contest ni .. ramai blogger Malaysia yang dah join ...

    ReplyDelete
  7. hi, wawa datang dari contest yg sama ingin memberi sokongan utk awak ^^
    semoga berjaya ye! jemput datang ke blog wawa http://lynk.my/bx6

    ReplyDelete
  8. Hebat sekali sambutan contest ini... Semoga berjaya dan mencapai impian anda dalam write a review contest ini.

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  10. Semoga berjaya dan memenangi hadiah utama contest review lynk.my nanti

    ReplyDelete
  11. Semoga berjaya dalam contest review lynk.my 2015. Ramai yang dah mula join.

    ReplyDelete
  12. Semoga Berjaya...:

    Aya pun baru join..hehe

    http://www.bloggerwanita.com/contest-review-lynk-my-2015/

    ReplyDelete
  13. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  14. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  15. Semoga Berjaya dalam contest ni ya! Saya baru nak belajar joint contest macam ini. http://saniyunus.com/contest-review-lynk-my-2015/

    ReplyDelete
  16. Semoga..berjaya...takut pula nk hntr...n join contest review lynk.my 2015 ini...semuanya hebat2

    ReplyDelete
  17. salam, semoga berjaya dalam Contest Review Lynk.my 2015

    ReplyDelete